Zwemponcho

beach, coast, sea-6100209.jpg

Een zwemponcho is een nieuwe ontwikkeling in de zwem en vakantiewereld, en een geweldige ontwikkeling. Maar wat is het en waar kan je deze kopen? Zijn ze enkel voor kinderen of ook voor volwassenen? We leggen het allemaal aan je uit.

Wat is een zwemponcho?

Een zwemponcho is een kruising tussen een handdoek, een badjas en een poncho. Het heeft de stof van de handdoek, wordt vaak vergeleken met een badjas maar heeft de vorm van een poncho. Je kan hem gebruiken na een zwemtraining of na een lange dag zwemmen in de zee tijdens vakantie. Je doet hem om en wordt vanzelf droog, zonder het koud te krijgen. Zeker als het aan het afkoelen is, is het ideaal. Maar ook zodat kinderen door kunnen spelen nadat ze in de zee hebben gezwommen.

Zwemponcho voor kids

Voor kinderen van alle leeftijden is de zwemponcho ideaal. Kunnen ze na de zwemles of een lange dag op het strand spelen de poncho aan. De zwemponcho voor kids is in verschillende vormen, vaak met een leuke print. Onze favoriet is, beschikbaar in vele kleuren en maten:

Zwemponcho voor volwassene

Ook voor volwassene is het ideaal om een zwemponcho’s te gebruiken. Dit heeft namelijk ook een groot voordeel, je hoeft op openbare plekken niet meer naar een kleedkamer, je kan je gemakkelijk onder de poncho omkleden, zonder dat iemand iets ziet. Wij hebben als deze favoriet, beschikbaar in verschillende maten, versies en kleuren:

Matchende zwemponcho’s voor kind en volwassene

Hoe gaaf is het als je een matchende zwemponcho hebt gevonden om samen met je kind te dragen. Zo kunnen jullie samen op het strand en in het zwembad shinen. Wie wil er nu niet een duo zijn wat niet uit elkaar te halen is? Wij hebben hem gevonden en bieden hem graag aan je aan, beide verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Paw patrol badponcho

Als kind wil je uiteraard de coolste zwemponcho hebben die er bestaat. Dan is er eigenlijk maar een badponcho die daar voor volstaat, en dat is de zwemponcho van Paw Patrol. Kleurrijk, vol met de favoriete helden en het is warm en zonbeschermend bij het buitenzwembad of bij de zee. Voor ouders en kinderen een win-win situatie.

Poncho versus badjas

Eigenlijk heeft de zwemponcho drie grote voordelen. Allereerst is het helemaal dicht, waardoor omkleden in een ruimte heel erg makkelijk wordt. je hoeft nooit meer te zoeken naar een plekje achterof of moeilijk te doen met handdoeken. Poncho aan en omkleden. Daarnaast is het van een veel lichtere stof gemaakt dan een badjas, waardoor het veel minder ruimte kost om mee te nemen. Daarnaast heeft het nog een voordeel, het dient namelijk ook als handdoek. Je hebt het niet meer koud, maar tegelijkertijd ben je droog. Ideaal dus!

man, robe, bathrobe-3012673.jpg